Verzorging

Review: Freeman maskers

De 10 masks👇

image

Deze maskers zijn geweldig! Ze zijn zo goed en het ruikt heerlijk! Ik heb 10 kleuren, ze hebben allemaal een andere functie. Ik ga jullie er alles over vertellen. Je mag deze maskers ongeveer 3 keer per week gebruiken, te vaak is ook niet goed. 5 tot 10 minuten laten  intrekken en spoel het daarna met lauw water af. Vermijd contact met de ogen en de mond. Je kunt ze kopen bij Kruidvat, Bijenkorf en de tuinen, voor gemiddeld €4,50.

image

1) Dit is een kleimasker dat ruikt naar munt en limoen. Waar is het goed voor? Verwijderd puistjes/mee-eters en minimaliseert de verschijning van de poriën.

image

2) Dit is een Peel- van masker, dat betekent dat het hard wordt en dat je dan het masker laagje van je huid kan trekken, alsof het een slangenhuid is :). Het ruikt naar komkommer. Waar is het goed voor? Verduidelijkt en vernieuwt de huid.

image

3) Dit is een klei masker. Het ruikt naar bessen. Waar is het goed voor? Laat poriën verdwijnen en kalmeert.

image

4) Dit is een anti-stress masker (dit is mijn favoriet). Het ruikt naar uhmm lastig te beschrijven naar oceaan? Zee, ik krijg er echt een vakantie gevoel van :). Waar is het goed voor? Het laat poriën verdwijnen en verzacht.

image

5) Dit is een polijsten masker of een scrub, je kunt kiezen wat je het fijnst vind . Het ruikt naar suiker/avocado en het voelt als suiker. Waar is het goed voor?  zuiverend en hydrateerd de huid.

image

6) Dit is een romige scrub dus het is niet een masker! Het ruikt naar abrikozen. Waar is het goed voor? verzacht en vernieuwt.

image

7) Dit is ook een peel-off masker. Het ruikt granaat (Mmmm). Waar is het goed voor? Verfijnt en zuivert.

image

8) Dit is een klei masker. Het ruikt naar chocolade (echt waar!) En aardbei. Ik vind deze het aller lekkerste ruiken, maar dat is mijn mening. Waar is het goed voor? Hydrateert en zuivert.

image

9) Dit is een klei masker. Het ruikt naar avocado en havermout. Waar is het goed voor? Het reinigt diep en zuivert de poriën.

image

10) Deze is nieuw. Het is een heldermakende masker. Het ruikt naar graan (ruikt goed!). Waar is het goed voor? Hydrateert en verheldert.

Dit was onze review voor de maskers van Freeman. Ik hoop dat jullie het leuk vonden  💗 laat een reactie achter met wat jullie ervan vonden☺️

Plaats een reactie