Accessoires

Review: hoesjes4all

Laatst mochten wij weer een pakketje ontvangen en daar zat dit super leuke hoesje in van hoesjes4all. Maar er zat meer in het pakketje. We kregen er namelijk ook nog een gouden glitter hoesje bij voor de IPhone 5 en 5s die we mochten verloten, echt super leuk! Als je hierover meer info wilt, de winactie staat inmiddels online op ons blog en je kan hem ook terug vinden op ons instagram account. Ook zaten er nog twee touchscreen pennen in! Een zwarte en een groene, echt super handig.

Het doorzichtige hoesje met de vogel is voor de IPhone 5 en 5s en is €9,95. Je kan hem super makkelijk om je mobiel doen, maar hij valt er niet snel af en beschermt je telefoon dus goed (en dat is heel belangrijk bij een hoesje). Het is een soort beweegbaar plastic en kan dus niet breken. Het hoesje is een beetje troebel/doorzichtig, zo kan je je iPhone teken er nog doorheen zien, dat vindt ik zelf echt heel leuk eraan. Aan de onderkant staat een soort blauw gebergte met bomen dat ziet er heel cool uit, met doorboven een vliegende vogel.

imageAan de zijkanten is het ook troebel/doorzichtig. De geluidknopjes en het vergrendelknopje zijn ook bedekt met het hoesje, zo worden die ook niet snel vies. En je kan de knopjes zo echt super makkelijk indrukken!

image

Je hebt van dit soort hoesje ook nog veel andere soorten. Bijvoorbeeld met de zee op de achtergrond enzo, heel cool! Wil je dit of een ander soort hoesje hiervan bestellen, dat kan via http://www.hoesjes4all.nl

Dit was onze review over dit super leuke hoesje, we hopen dat jullie het leuk vonden!

Kisses fashiontigersx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Review: hoesjes4all

Plaats een reactie